Добредојдовте во Мимонт

МИМОНТ ГРУП е основана во 1999 година. Успешно работење со стручен тим кој ги применува светските стандарди и современо работење и градење добар однос со нашите партнери. Нашиот тим се занимава исклучиво со специјализиран асортиман со што овозможуваме најквалитетен избор на артикли, континуиран лагер, стабилен и постојан квалитет со конкурентни цени.

Мимонт е професионален добавувач на алатки за сликање, украсни и градежни работи. Повеќе од две децении нудиме квалитетни решенија за малопродажни објекти и малопродажни синџири. Широкиот асортиман на нашите производи овозможува оптимално користење на материјалите со користење на соодветни алатки, и за професионалци и за аматери. Основа за успешна работа е правилниот избор на соодветниот валјак, четка, шпатула, мистрија, како и квалитетна заштита на работната површина со квалитетни фолии и лепливи ленти. Дозволете ни да ве запознаеме со производите на Mimont.

ВАЛЈЦИ

За нас е важно да избереме валјак кој ќе ги задоволи вашите потреби. Со избирање на вистинскиот валјак, ќе им овозможите на најсложените техники на сликање да блеснат со целосен сјај, како и да ги направите едноставните дела уште поедноставни.

Четки

Бидејќи четката е еден од основните додатоци за работата на секој сликар, Mimont посветува посебно внимание на изборот и следењето на иновациите во овој сегмент.

Градежни алатки и додатоци

Подготовка на површината – шпатули, челични четки, држачи за шкурка, мистрии, миксери, исправувачи, алат за гипс, алат и прибор за ѕидање, керамички алати и прибор, скалпели, пиштоли, мерачи и либела, клешти, пили.

ЗАШТИТА

Заштита на работни површини (фолии, капаци)
Заштита на лице и тело (маски, ракавици, очила, костум)

ТРАКИ

Трака за маскирање, дуплолеплива,
амбалажна, сребрена, изолир

144700
144545

Креп трака

145511

Трака амбалажна

143150

Трака сребрена

146005

Електричарска изолир трака

Контактирајте не

Продажниот тим на Алати Бауцентар како преставници на Мимонт груп со задоволство ќе ги претстави артиклите и моделот на соработка прилагодувајќи го со заедничкиот концепт на работење. Искористете го нашето познавање на артиклите, нашите котинуирани посети, нашата лојалност кон вас и ви гарантираме професионален и доготраен партнерски однос за да станеме взаемни бизнис партнери.

+389 71 416 670

“МИМОНТ ГРОУП” d.o.o. – БЕЛГРАД
Авто-пут за Нови Сад, број 61
Тел: +381 11 30 76 188; +381 11 31 61 577

Дистрибутер за Mакедонија
АЛАТИ БАУЦЕНТАР ДООЕЛ
Ул. Качанички пат, бр. 250, Скопје