Mirë se vini në Mimont

MIMONT GRUP është themeluar në vitin 1999. Suksesin tonë e realizojmë përmes një ekipi profesional duke zbatuar standardet botërore sipas punimeve bashkëkohore, në marrëdhënie drejt për së drejt me partner. Ekipi ynë merret ekskluzivisht me asortimente të specializuara çka sigurojmë ofertën e artikujve më kualitativ, furnizim të pandërprerë, kualitet të qëndrueshëm dhe çmime konkurrente.

Mimont është një furnizues profesionist i mjeteve për lyerje, punime dekorative dhe ndërtimore. Për më shumë se dy dekada, ne kemi ofruar zgjidhje cilësore për objektet e shitjes me pakicë dhe zinxhirët e shitjes me pakicë. Një gamë e gjerë e produkteve tona mundëson përdorimin optimal të materialeve duke përdorur mjetet e duhura, si për profesionistët ashtu edhe për amatorët. Baza për punë të suksesshme është zgjedhja e duhur e rulit, furçës, shpatullës, mistrit të duhur, si dhe mbrojtja cilësore e sipërfaqes së punës me folie cilësore dhe shirita krep. Le t’ju prezantojmë me produktet Mimont.

RULET

Është e rëndësishme që ne të zgjedhim një rul që do të plotësojë nevojat tuaja. Duke zgjedhur rulin e duhur, do të mundësoni që teknikat më të kërkuara të lyerjes të shkëlqejnë me shkëlqim të plotë, si dhe t’i bëni punët e thjeshta edhe më të thjeshta.

FURÇAT

Duke qenë se peneli është një nga aksesorët bazë për punën e çdo piktori, Mimont i kushton vëmendje të veçantë përzgjedhjes dhe monitorimit të risive në këtë segment.

Mjete ndërtimi dhe aksesorë

Përgatitja e sipërfaqes – Spatulat, furçat e çelikut, mbajtëset e letrës zmerile, mistria, mikserët, ndreqëset, veglat e suvasë, veglat dhe aksesorët e muraturës, veglat dhe aksesorët e qeramikës, bisturia, armët, matësat dhe nivelet, pincat, sharrat.

MBROJTJA

Mbrojtja e sipërfaqeve të punës (folje, mbulesa)
Mbrojtja e fytyrës dhe trupit (maska, doreza, syze, kostum)

SHIRITI

Shirita maskues, të dyanshme,
ambalazhim, argjend, izolues

144700
144545

Shirit krep

145511

Shiriti për ambalazhim

143150

Shirit argjendi

146005

Shirit izolues elektrik

Na kontaktoni

Mimont Commercial do të jetë i kënaqur të prezantojë artikuj dhe modele bashkëpunimi që do t’i përshtaten më së miri konceptit tuaj të biznesit.
Përfitoni nga përvoja dhe njohuritë tona të fituara gjatë dy dekadave të biznesit të vazhdueshëm dhe ju garantojmë një partner profesional dhe të besueshëm për biznesin tuaj.

+383 44 242 167

MIMONT GROUP DOO
Autoput za Novi Sad 61
11000, Beograd – Zemun
Srbija

Përfaqësuesi për Kosovë:
N.T.P. “SA-VI.COM”
Gjilan